Cautare

378 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (2.75 secunde)
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Este vorba de numirea pesedistului Cozma Dumitrescu in fruntea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj, in locul liberalului Gheorghe Cocina.
La Prefectura Gorj, Andrei i-a luat locul lui Constantin Dumitrescu, care a fost trecut, tot prin hotarare de guvern, pe un post de inspector guvernamental.
Satul de procese si tentat de banii samsarilor imobiliari, Viisoreanu si-a vandut drepturile succesorale pentru suma de 200.000 de lei unui anume George Mircea Dumitrescu din Craiova, prin intermediul avocatului Bogdan Popescu, cunoscut pentru implicarea sa in procesele prin care halci masive de teren din proprietatea orasului au trecut in posesia unor afaceristi controversati.
Potrivit documentului, subcomisia va fi condusa de deputatul minoritatilor Liana Dumitrescu, vicepresedinte va fi Viorel Ariton (PDL), secretar Mircea Cazan (PNL), iar Adrian Badulescu (PDL) si Petru Fargo (UDMR) sunt membri.
Astfel, managerul de atunci, Florian Dumitrescu, a fost inlocuit cu Octav Oprescu, economist in cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Olt, iar directorul medical, Ion Bratoi, cu medicul legist Sorin Lesnic.
Deci, mie mi se pare o diversiune care nu slujeste nimanui concentrarea discutiei, limitarea ei pe persoane. Va fi Popescu sau va fi Dumitrescu. Ma lasa rece", a explicat Iliescu.
Adrian Severin, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea, Cristian Dumitrescu, Elena Dumitru, Octavian Stireanu, Victor Ponta, Dan Darabont.
In opinia sa, dezbaterea despre cine sa fie sef - Popescu, Ionescu sau Dumitrescu - este "vax", fiind o chestiune care il "lasa rece".
Cristian Dumitrescu (deputat PSD) a spus ca Parlamentul "nu este la concurenta" cu Guvernul si a apreciat ca fiind "profund daunator pentru parlamentarism" sa fie asteptata emiterea unei ordonante de urgenta.
Bolcas este acuzat si ca nu a aparat corect interesele PRM in disputa pentru sediul central al partidului.Lucian Bolcas a subliniat ieri ca a fost anuntat de colegul sau, Viorel Dumitrescu, ca a fost exclus din PRM.
Victor Surdu va fi seful Departamentului de agricultura si dezvoltare rurala, Ioan Darzu la Departamentul pentru industrie alimentara si siguranta alimentara, iar seful Departamentului de afaceri europene va fi Cristian Dumitrescu.
Si mai aveti si pe Severin si pe Cristian Dumitrescu si pe Duvaz si pe Sassu. Nu stiu cum stati langa ei?
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu, a explicat ca reprezentantii puterii au ales sa paraseasca sala de plen deoarece propunerea PDL de amanare, pentru lunea viitoare, a punctului referitor la validarea unui reprezentant al societatii civile, Corina Dumitrescu, in Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a fost respinsa.
Iar asta seara, in loc de Adina Valean, este invitat a mia oara Vadim Tudor, la Razvan Dumitrescu, care isi compromite statutul profesional riscand sa se transforme in baiat de mingi al unui impostor imund, cantaret al lui Ceausescu si slujitor al regimului Basescu chiar daca n-ar fi decat prin mediatizarea lui obsesiva ca adversar dezaxat.
Sorin Rosca Stanescu) Domnul Sebastian Lazaroiu a fost provocat la un pariu. Cu miza deschisa. Chiar de catre mine. La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Parlamentarii PSD Ecaterina Andronescu, Titus Corlatean si Cristian Dumitrescu au depus o initiativa legislativa privind posibilitatea inscrierii la facultate pentru o parte dintre elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat.
Eu va multumesc celor care ati votat", a spus social-democratul Cristian Dumitrescu. "Am fost de accord cu amendamentul care mentinea rentele viagere ale sportivilor, sper ca sunt in asentimentul colegilor din PDL care au votat si le multumesc", a spus liberalul Mihaita Calimente.
Razvan Dumitrescu) In urma cu trei luni o cunostinta din SUA imi spunea ca acolo ei stiu deja cine va fi viitorul premier al Romaniei:
Razvan Dumitrescu) Sub ochii nostri se intampla un fenomen care are legatura cu alegerile din acest an. Dupa un tam-tam mediatic mare cat casa, in care procurorii au folosit toate mijloacele moderne de Public Relations, avem parte acum de achitarea lui Gigi Becali in cazul Valiza!
google-analytics.com